Megint megvan a nap hirdetése, a kérdés már csak az, hogy ez még egészségesen magabiztos, vagy picit már elemelkedett a talajtól az E34 520i jelenlegi tulajdonosa? 
Azt hiszem, jobb lesz, ha a döntést rátok bízzuk, ezért csinos szavazást illesztettem a cikk végére, de akár Facebookon is hozzá lehet szólni, ha bővebben kifejtenéd a véleményed.
Íme a hirdetés szövege: 
“Alázz bátran. Gondolom érezted már úgy, hogy mikor a pirosnál melléd áll a Hungárián, egy köpcös nagyarcú benga srác, alatta a bitang merdzsójával, vagy amikor a zümmögő japán csodák nem hagyják, hogy hallgasd a rádiót, mert elnyomja a repedt fazék hangja. NA AKKOR nagyon megmutatnád neki, hogy….

Hát igen csak ehhez kevés az 1.4 ideges, de még a 2.0 v-tec tec tek is. Szóval legtöbbször beletörődsz és nem csinálsz semmit… de most már elég! Állj a sarkadra és lepj meg mindenkit. Húzd ki a szöget a zsákodból. Hogy miről beszélek? Na figyelj: itt egy vas, kívülről szép szolid gyárinak tűnő, 15-ös felnik, semmi extra. Viszont mikor gázt adsz a Corvin sétány is vigyázzba veri magát, és mindenki azt lesi, hogy került egy felszálló repülő a belvárosba. 

Így hirdet egy magabiztos magyar BMW-s? 3

Igen, ekkor már képben vagy a sor 6 kifogyhatatlan ereje csak arra vár hogy kiengedd. Na de vissza az alázáshoz: melletted egy vtec, egy sport Clio, na és? Mikor a lámpa zöldre vált már ott sem vagy, és mire a következőhöz ér te már rég meggyújtottál egy füstölgő bagót, mire az ellenfeled megilletődött arcán egy izzadság csepp végigszalad, hogy hűha lehet mégsem ő a hvcs. Na de ne álmodozz, gyere el és szeress bele ebbe az e34-be.” 

Mit gondolsz erről a hirdetésről?
Semmi gond vele, a BMW magabiztossá tesz
7% (79)
Ez már sok, BMW-s vagyok, de a srác el van szállva
5% (57)
Enyhe túlzás, hogy az 520i bármit megaláz...
36% (416)
Rendben van, egészséges önbizalom, és bízik az autóban is
9% (105)
Nagyon nagy problémák vannak :)
19% (228)
Venném
2% (20)
Soha nem venném meg
8% (93)
Nem izgat egyik BMW sem
14% (166)A fostalicska 2.0 megvolt? Ne hagyd ki :)
Opel Corsa B
Így hirdet egy magabiztos magyar BMW-s? 4