“Kedves Szerkesztőség!

Múlt hétvégén Londonban jártam, és egyik reggel a szállodából kilépve pillantottam meg és fotóztam le a csatolt képen szereplő autót, mely gyanúm szerint a Renault Kadjar egy prototípusa lehet, tekintettel a Qashqai-os arányokra, de puhább formákra.

Üdvözlettel, rendszeres olvasójuk:
Dávid”
Nem állítjuk minden kétséget kizáróan, hogy ez valóban az álcázott Kadjar, de formára valóban hasonlít, talán egy szemből készített fotó többet elárulna az autóról. Mindenesetre köszönjük a képet, és ha bárki beleszalad hasonlóba, várjuk szeretettel a fotókat: IDE vagy IDE
A Renault hivatalosan a Koleos alá sorolja be a modellt, a két típus közötti, alig 5 centis hosszkülönbség azonban ezt nem teszi indokolttá – igaz, a Kadjar tíz centivel alacsonyabb (160 cm) az idősebb fivérnél. Ahelyett azonban, hogy ezen agyalnánk, lássuk a részleteket.
Olvasónk álcázott franciát fotózott Londonban 3
A Kadjar hajtáslánc-választékáról egyelőre nincsenek információk, annyit viszont lehet tudni, hogy az elsőkerék-hajtás mellett 4WD hajtásképlettel is megvásárolható lesz a típus, a fronthajtású változatokon szelektív ESP-vezérlés segíti az előrejutást gyenge tapadású útfelületen.
Az utóbbi pár napban küldtetek már nekünk BMW és Mercedes kémfotókat is.