Tokióban durván 12 millió ember él – ez jó 2 millióval több, mint Magyarország egész lakossága -, és a japán fővárosban bizony már rég elkelt minden talpalatnyi hely. Az építészek ott spórolnak, ahol tudnak, Kenji Yanagawa például olyan garázst tervezett, amiben három autó is elfér, de nem akárhogy.
Az unortodox garázst a tetőn keresztül lehet elhagyni, akár a legalul parkoló autóval is ki lehet állni az egy szinttel feljebb lévő utcára. A teraszról pedig csodálatos látvány nyílik az éjszaka fényeibe burkolózó városra. 
Praktikus álomgarázs, amire azonnal rákívánsz 3
Praktikus álomgarázs, amire azonnal rákívánsz 4
Praktikus álomgarázs, amire azonnal rákívánsz 5
Praktikus álomgarázs, amire azonnal rákívánsz 6
Az ingatlantulajdonos ízlése mellett sem lehet szó nélkül elmenni: a Honda S2000, Ferrari F355 és Porsche 911 trió küldi a pokolba az unalmas hétköznapokat.
De ne feledkezzünk meg az átlagember garázsáról sem, ami mindennel tele van pakolva, ami már a házban nem fér, de tető alá kell vinni. A fűnyírótól kezdve itt tartjuk a bringákat, rotációs kapát, kerti szerszámokat, téli vagy nyári abroncsainkat, a padló pedig különböző, kétes eredetű foltoktól pettyezett. Autónknak éppen annyi hely van, hogy ki tudjuk nyitni az ajtót, hogy kipréselődjünk rajta. Akinek ismerős a helyzet, az egy határozott fejbiccentéssel jelezze. 
Azonban vannak szép számmal átlagon felüli emberek, akiknek az autói sokkal többet érnek mint az átlagemberek háza, így simán megtehetik, hogy egy fedél alatt laknak szeretett járgányukkal patika-tisztaságban…érdekel a dolog? Folytatás a képre kattintva!

Praktikus álomgarázs, amire azonnal rákívánsz 7