Két szalagkorlátra futás és egy baltás bántalmazás között néha tényleg egészen szürreális dolgokra lehet bukkanni a Police.hu-n. Itt van például az őz és a drog este, Szabolcs megyéből. 
Őz és drog a csomagtartóban 1
Őz és drog a csomagtartóban 2

Őz és drog a csomagtartóban

Őz és drog a csomagtartóban

Őz és drog a csomagtartóban 6
Őz és drog a csomagtartóban 7
Őz és drog a csomagtartóban 8
Fotó megosztása:
Őz és drog a csomagtartóban 9
A csomagtartóban jól megfért egymás mellett az út szélén talált tetem, és egy kis kábítószer, fehér por formájában. Úgy tervezték, hogy az egyiket megeszik, a másikat…
“A szabolcsi nyomozók 2015. február 13-án hajnalban Nagydoboson fogtak el két férfit, akiknek gépkocsijából kb. 40 gramm kábítószergyanús anyagot és egy őztetemet foglaltak le.

Őz és drog a csomagtartóban 10
A 27 és 30 éves szamosszegi lakosokkal szemben kábítószer birtoklása bűntett elkövetésének megalapozott gyanújával, szabadlábon hagyásuk mellett folytat eljárást a hatóság. A rendelkezésre álló adatok szerint a gyanúsítottak az elpusztult őzet az út mellett találták, és azért rakták a csomagtartóba, hogy később megfőzzék. 

Emiatt lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanújával is eljárás indult ellenük. Ha a mindkét férfi esetében pozitív kábítószer-gyorsteszt eredményét a szakértői vizsgálatok megerősítik, a gépkocsit vezető férfi közlekedési bűncselekmény miatt is felelnie kell. Azt, hogy a kábítószert honnan, illetve hogy csak saját használatra szerezték-e be, a további nyomozás fogja tisztázni.” – adta hírül a Police.hu a délelőtt folyamán.