A nap ajánlatára bukkantunk az egyik legnagyobb magyar apróhirdetési portálon, és most kapaszkodj meg jó erősen! Állítólag a képeken látható Lamborghini első-fékszett annak a Huracánnak az egyik alkatrésze, ami tavaly égett hamuvá az M7-es autópályán.
Eszemben nincs azt állítani, hogy az eladó esetleg a nemrég nyilvánosságra került videó kiváltotta hypot szeretné meglovagolni, de van egy mondat a leírásban, ami gyanakvóvá teheti az egyszeri Lamborghini-fékszett vásárlót.
“Lamborghini Huracan első fék szett! Igazi ritkaság, relikvia!
A világon elsőként totálkáros lett Huracanból származik. 336 km/óra sebességgel száguldott az M7-es autópályán mikor bekövetkezett a baj. Lásd:youtube. Egy autószalon, iroda, stb. becses darabja, dísze lehet. Akik értenek hozzá, tudják mire gondolok. Eredetiségi tanúsítvány és számla is jár hozzá! Az ár minimálisan alkuképes.”

Eredetiségi bizonyítvány? Számla? Ez a két dolog valahogy nem világos. Mármint a szavak jelentésével tisztában vagyok, csak nem értem, hogyan lehetséges, hogy a szénné éget autó egyik alkatrészéhez megvan ez a két papíros. Esetleg emberünk elküldte egy Lamborghini-márkaszervizbe bevizsgáltatni a fékrendszert, vagy miként jutott ilyen tanúsítványhoz? 
Számlát egész biztos ő állít ki a vásárlás után, máskülönben, hogy lehetne egy zsír új Huracán első fékszettjéről külön számla? Ez még akkor is elképzelhetetlen, ha ezen alkatrész eladója volt az olasz sportautó tulajdonosa, hiszen nem hinném, hogy külön kiállítottak egy számlát a fékekről a szupersportautó vásárlásakor. Hacsak nem az komplett autó számlája van a zsebében…ez esetben nincs több kérdésem.
Felvettük a kapcsolatot az eladóval, és minden kérdésre választ kaptunk:

“Kedves Norti,

Az autó minden papírja (másolat) nálam van. Cégünk vonta ki a Lambót a forgalomból. Hivatalosan: Kiállítottuk a Bontási átvételi igazolást.
Lásd : Újabb hirdetés OLX

Üdv. Tibi”


Természetesen megkerestük a levélben említett “újabb hirdetést”, íme ami megmaradt a legfiatalabb Lamborghini legelső összetört példányából.
Árulják az M7-esen összetört Lambó darabjait 1

Az alábbi videón pedig megnézheted a balesetet:

Ugyanezen az oldalon futottunk bele nemrég Cristiano Ronaldo Magyarországon használt rendszámtáblájába. Nem fogod elhinni hol talált rá az eladó:

Árulják az M7-esen összetört Lambó darabjait 2