Soha nem gondoltuk volna, hogy a világklasszis focista, Cristiano Ronaldo valaha is Wartburggal közlekedett, azt meg pláne nem, hogy karrierjét hazánkban kezdte, pedig ha hinni lehet az alábbi hirdetésnek, akkor valami olyasmire bukkantunk, ami eddig titokban maradt a világsajtó előtt.
Ronaldot egykori rendszáma buktatta le, amit egy szemfüles honfitársunk megtalált, és potom pénzért kínál eladásra. Fontos, hogy tudjátok, a hirdetés valóságtartalmáért nem vállalunk felelősséget, ahogy minden bizonnyal az eladó sem. :)
“Szenzációs felfedezést tettem. Megtaláltam Cristiano Ronaldo, rég nem használt wartburgjának rendszámtábláját. A sztárfocista ezt az autót még a Tápiószecső-Battonyazsadányban eltöltött légiós évek alatt használta, mielőtt karrierjét végleg tönkre téve, nyugati alacsonyabb osztályú csapatokhoz igazolt. A rendszámot egy présházban találtam két kiló “style” hajzselébe ágyazva. Az ajánlat vissza nem térő, és kellő komolytalanságot kíván ;)”
Cristiano Ronaldo karrierje nálunk indult, egy rendszám buktatta le 1
A kétségtelenül egyedi azonosítót 99 000 magyar forintért lehet megvásárolni, ami azt hiszem az imént felsorolt tények mellett igazán barátságos ár, pláne ha figyelembe vesszük, hogy akár CR egyik hajszála is ráragadhatott a zseléből. Reméljük valaki a Wartburgot is megtalálja, amit a támadó hajtott Magyarországon.

Ronaldo jelenleg a Real Madrid játékosa és Rolls-Royce-szal, Lamborghinivel stb. közlekedik.

Akarsz látni igaz drága rendszámot? Akkor kattints a képre, milliárdokról van szó.

Cristiano Ronaldo karrierje nálunk indult, egy rendszám buktatta le 2