Ez a horrorfilmekbe illő baleset gyakrabban történik meg, mint gondolnád. Csak videón rögzített esetből hatot találtunk, ebből kettő az elmúlt napokban történt. Autópályán haladva az átlagsofőr nincs felkészülve ilyen extrém eseményre. A legtöbben monoton megszokottsággal bámulunk előre, és hirtelen nem tudunk mit kezdeni a látóterünkben feltűnő, pattogó gumival.

Orosz eset tavalyról – ezen a felvételen jól látszik, mennyi időnk van, ha a szembejövő sávból ugrik át egy abroncs. A furgon még idejében fékez, de ezzel pont kitakarja a nagy sebességgel közeledő akadályt, így az autó sofőrjének minimális esélye marad a kikerülésre.


Friss baleset az Egyesült Államokból – A feltöltő csak annyit írt a videó alá, hogy szerencsés, amiért még életben van. Ezzel a kijelentéssel lehetetlen vitatkozni, a magasra pattanó gumi halálos erővel zúgott át a szélvédőn.


Két kerék, két összetört autó – A teherautóról elszabadult hátsó, dupla-kerék tarolt,  két autót is összetörtek a nagy tömegű alkatrészek.


Velőtrázó tragédia Kínában – Mind közül ez a legfelkavaróbb felvétel. Az út szélén, a leállósávban ismeretlen okból megálló autó utasa kiszállt, és nem vette észre a felé guruló, nagy méretű kereket. Ami ezután történt, igazi rémálomszerű baleset.
 

Pont a közepébe – Legmagasabbra ez a gumi jutott, a benzinkút hirdetőtáblájának pont a közepét trafálta el.


Tegnap előtti videó, újabb hirtelen lecsapó abronccsal –
Az egész gyűjtemény legérdekesebb furcsasága, hogy az elmúlt pár nap két ilyen esetet is hozott. Természetesen véletlen egybeesésről van szó, valamint az egyre terjedő fedélzeti kameráknak köszönhetően ma már minden ritka, furcsa baleset felkerül a netre, előbb vagy utóbb.