Felkapaszkodni a szeretett hölgy ablakába, és úgy vallani neki szerelmet: felbecsülhetetlen! Meg persze rettentő ódivatú is, a franc fog gürcölni az esőcsatornán: egy holland fiatalembernek sokkal jobb ötlete támadt.
Daruskocsit bérelt, bepattant annak kosarába, és megkérte a kezelőt, hogy emelje őt szíve választottjának ablaka elé, hogy megkérhesse a kezét.
Milliós kárt okozott a félresikerült leánykérés 3


Sajnos a mutatvány előtt elfelejtették megfelelően biztosítani a járművet, így a teljesen kinyújtott gém elrántotta azt. A felboruló daru majdnem agyonütötte a reménybeli menyasszonyt, és dőltében megrongálta két szomszédos ház tetejét.
Az ijsselsteini tűzoltóság gyorsan megszervezte a műszaki mentést, ám ezzel sem volt beljebb a szomszédság: a darumentő daru kezelője szintén nem volt a helyzet magaslatán, és a félig felemelt szerelvényt ráejtette egy harmadik ház tetejére. 
Összesen három családot kellett evakuálni, mert otthonuk életveszélyes állapotba került. Bizonyára vigasztalja őket a tudat, hogy a hölgy végül igent mondott, és jelenleg Párizsban ünnepel újdonsült vőlegényével.