Colin Furze sült bolond, ehhez nem férhet kétség: ő az a megnyerő mosolyú, eszelős brit fiatalember, aki a vécécsészétől a babakocsiig bármit hajlandó és képes száguldó pokolfajzattá átalakítani. Hogy mi mindent épített már, arról az alábbi videó záró képkockáin keresztül alkothatsz képet – de most maradjunk a témánál.
Legutóbbi munkája egy dél-kelet ázsiai ikont: a tuk-tukot értelmezte újra. Az ötlet nem a sajátja volt: a Far Cry 4 videojáték alkotói kérték fel, hogy építse meg a programban is szereplő, motorizált járművet.
Ehhez elsőként is eldobta a tuk-tuk eredeti, kétütemű motorocskáját, és beépített a helyére egy 100 lóerős Honda CBR 600 blokkot. Nem csoda, hogy a háromkerekű jószág hátsó tengelye mindig meg akarja előzni az elsőt, és a játékban látható egykerekezés (illetve ebben az esetben kétkerekezés) sem okoz gondot.
Ezzel azonban nem ért véget a munkája: a járgányt felszerelte ugyanis a játékban megismert fegyverzettel. Kalasnyikovok és UZI-k meredeznek a támadókra, hátul lángszóró nyomatékosítja érveinket, a tetőkeret mentén pedig egy-egy páncélököl várja a kilövést.
Külön felhívjuk a figyelmedet a bájos rendszámtáblára.