Nincs az a jelző, amivel körbe tudnám írni ennek a Lamborghini Aventadornak a hangját, de talán a költő szavai segítenek erősíteni a videón hallható és látható élményt:
“A lágy dallam elvarázsol, békét hoz a szívedbe, elfelejtesz mindent. Árad feléd, árad beléd. Szétárad benned, feloldja a félelmeket, aggodalmakat, a fájdalmakat. Megnyugtat. Megnyugtatsz. Mert te vagy a zene. A dallam. A legszebb. Ez a dallam árad felém, amikor meghallom hangodat. És szeretem a hangodat.” – Csitáry-Hock Tamás
Az olasz bikát a Liberty Walk műhelyében készítették fel a 2014-es SEMA tuningshowra, amit Las Vegasban (USA) rendeznek a következő hónapban. A tuning alapja a mindössze száz darabos szériában készült Lamborghini Aventador LP 720-4 50° Anniversario. Amint a név is mutatja, az alapmodell 700 lóerejével szemben, a jubileumi példány 720 lovat tud felmutatni, ám nem ez az egyetlen különleges tulajdonsága. Az évfordulós modell 2,9 mp alatt gyorsul 100 km/órára, végsebessége 350 km/óra. 
Ez nem csupán a nagyobb teljesítménynek köszönhető: teljesen átdolgozták az autó orrát és hátulját, megnövelték a légbeömlőket, örvénylésgátló csappantyúkat helyeztek el; az autó aerodinamikai hatásfoka 50 százalékkal javult, azaz anélkül nőtt a leszorítóerő és javult a menetstabilitás, hogy lerontották volna a modell közegellenállási együtthatóját.