Ezt a videót kivételesen nem oroszok rögzítették. Emlékeztek még a Mulholland Drive (A sötétség útja) című amerikai sorozatra, amiből 2001-ben mozifilmet is készítettek? Elárulom, hogy a videón szereplő események pontosan a filmnek címet adó útszakaszon történtek, a kaliforniai (USA) Mulholland Highway-en.
A két bringás szép nyugodtan teker felfelé a Santa Monica-hegység nyugati lankáin, mikor hirtelen felökleli őket a motoros. Egyiküknek majdnem sikerül felülni a motorra – na az lett volna az igazi bravúr.
Motorosként is eléggé védtelenek vagyunk, hiszen nincs kormányból kirobbanó légzsák, és masszív acélkeret, ami megvéd az ütközéstől, de bringásként csak szimpla hús vagyunk a fémvázon. Ha testi épségünket meg akarjuk védeni, jobban kell figyelnünk biciklin ülve, mint a közlekedés többi résztvevőjének, hiszen ők nem kockáztatnak annyit, mint mi. 
Autósként sokszor belefut az ember vakmerő bringásokba, főleg városban, és úgy érzem, ilyen helyzetben a négy kerékkel közlekedőknek még jobban kell figyelnie, hogy senkinek ne essen baja.
Ha már megemlítettem a cikk elején a filmet, akkor íme az előzetes, hogy azok is képbe kerüljenek, akik nem ismerik:
Az útszakaszon egyébként rendszeresen rendeznek futó- és bicikliversenyeket, sőt még autós és motoros megmérettetéseket is. Tanner Foust amerikai versenyző is itt mutatott be látványos utcai driftelést 2010-ben, a 600 lóerős, V8-as Scionnal (Toyota).