Néha a legnagyobb probléma a gazdagokkal, hogy hiába lapul vastag bankkártya a zsebükben, sajnos ízlést nem tudnak pénzért vásárolni. Nézzük például ezt a Mercedes-Benz CLS 350-et, ami talán az egyik legszebb Mercedes-forma, és ha egy csinos hölgy száll ki a volán mögül, bátran mondjuk rá, hogy van stílusa, magabiztos és tudja, mit akar. 
Így is el lehet költeni 10 milliót 1
Így is el lehet költeni 10 milliót 2

Így is el lehet költeni 10 milliót

Így is el lehet költeni 10 milliót

Így is el lehet költeni 10 milliót 9
Így is el lehet költeni 10 milliót 10
Így is el lehet költeni 10 milliót 11
Így is el lehet költeni 10 milliót 12
Így is el lehet költeni 10 milliót 13
Így is el lehet költeni 10 milliót 14
Fotó megosztása:
Így is el lehet költeni 10 milliót 15
De mikor közelebb érve észrevesszük, hogy az autó úgy csillog, mint az Alkonyat vámpírjainak bőre napsütésben, akkorát csattan a homlokon a tenyér, hogy napokig viseljük a nyomát.
Így is el lehet költeni 10 milliót 16
Az orosz származású, 21 éves Daria Radionova Londonban él, üzleti menedzsmentet tanul és a durván 12 millió forintot érő 2011-es CLS-t, 25 000 fontért  (10 millió forint) borították be neki 1 millió Swarovski-kristállyal! Elég valószínű, hogy a csaj nem egy éttermi konyhán robotol diákmelóban.
Így is el lehet költeni 10 milliót 17
A egyedi Mercedes elkészítésére Oroszországból érkeztek szakemberek, és két hónapnyi, napi 12 órás aprólékos munkával varázsolták át az autót. A fiatal hölgy nagyon boldog volt, amikor végre elkészült, és alig várja, hogy sok-sok kilométert tegyen meg csillogó verdájával.
Így is el lehet költeni 10 milliót 18
Így is el lehet költeni 10 milliót 19
“Még csak pár napja járok vele, de bárhová is megyek az emberek megállnak és tátott szájjal bámulják. Néha attól félek, nehogy karambolozzanak a nagy nézelődésben.” – nyilatkozta egy londoni lapnak Radionova, aki helyében mi inkább attól félnénk, hogy nehogy ő karambolozzon az autóval, hiszen az apró kristályok könnyedén szétgurulnak.