Néha a legnagyobb probléma a gazdagokkal, hogy hiába lapul vastag bankkártya a zsebükben, sajnos ízlést nem tudnak pénzért vásárolni. Nézzük például ezt a Mercedes-Benz CLS 350-et, ami talán az egyik legszebb Mercedes-forma, és ha egy csinos hölgy száll ki a volán mögül, bátran mondjuk rá, hogy van stílusa, magabiztos és tudja, mit akar. 
De mikor közelebb érve észrevesszük, hogy az autó úgy csillog, mint az Alkonyat vámpírjainak bőre napsütésben, akkorát csattan a homlokon a tenyér, hogy napokig viseljük a nyomát.
Így is el lehet költeni 10 milliót 3
Az orosz származású, 21 éves Daria Radionova Londonban él, üzleti menedzsmentet tanul és a durván 12 millió forintot érő 2011-es CLS-t, 25 000 fontért  (10 millió forint) borították be neki 1 millió Swarovski-kristállyal! Elég valószínű, hogy a csaj nem egy éttermi konyhán robotol diákmelóban.
Így is el lehet költeni 10 milliót 4
A egyedi Mercedes elkészítésére Oroszországból érkeztek szakemberek, és két hónapnyi, napi 12 órás aprólékos munkával varázsolták át az autót. A fiatal hölgy nagyon boldog volt, amikor végre elkészült, és alig várja, hogy sok-sok kilométert tegyen meg csillogó verdájával.
Így is el lehet költeni 10 milliót 5
Így is el lehet költeni 10 milliót 6
“Még csak pár napja járok vele, de bárhová is megyek az emberek megállnak és tátott szájjal bámulják. Néha attól félek, nehogy karambolozzanak a nagy nézelődésben.” – nyilatkozta egy londoni lapnak Radionova, aki helyében mi inkább attól félnénk, hogy nehogy ő karambolozzon az autóval, hiszen az apró kristályok könnyedén szétgurulnak.