Pár hete egy szombati laza sörözés komolyabb bulivá fejlődött, és néhány haverral úgy döntöttünk, belevetjük magunkat a budapesti éjszakába. Heten voltunk, így sima taxiba nem fértünk be, kisbusz kellett, de gyorsan. Mikor befordult az Opel Vivaro, már hallottuk, hogy ordít benne a zene, és beülve komoly hangtechnikával  szembesültünk, ami egy ablakra pattintott tablettel egészült ki.
A kedves utasok ennek a segítségével az internetes videómegosztókon szörfözve választhatják ki a részegségi állapotuknak, és ízlésüknek megfelelő muzsikát. Jópofa megoldás, ez vitathatatlan, de az amerikai Jon Barnes bulitaxiját nem übereli. 
Taxi, amiben nem az órát figyelnéd! 1
Taxi, amiben nem az órát figyelnéd! 2

Taxi, amiben nem az órát figyelnéd!

Taxi, amiben nem az órát figyelnéd!

Taxi, amiben nem az órát figyelnéd! 7
Taxi, amiben nem az órát figyelnéd! 8
Taxi, amiben nem az órát figyelnéd! 9
Taxi, amiben nem az órát figyelnéd! 10
Fotó megosztása:
Taxi, amiben nem az órát figyelnéd! 11
A több mint 30 éve taxizó aspeni (USA) férfi a legkülönbözőbb fény- és hangcuccokkal szerelte fel az 1978-as Checker Marathont, ami a gondos karbantartásnak hála, már bőven túl van az 1 millió kilométeren, és még mindig hűségesen szállítja az utasokat.

Amikor Barnes átalakította taxiját, felszerelte többek között lézerfényekkel, stroboszkóppal, tükörgömbbel, füstgéppel és gyilkos hangerejű, 900 wattos Alpine hifivel. A zenei élvezetet tovább gyarapítva beépített taxijába egy Yamaha szintetizátort és egy dobgépet. Hogy utasait megörökíthesse, digitális fényképezőgépet, digitális videokamerát, laptopot és színes nyomtatót is rendszeresített autójában.
Taxi, amiben nem az órát figyelnéd! 12
Nem hiába költött taxija csinosítására az aspeni férfi, szép számmal akadnak utasok. Olyan hírességek is megfordultak már Barnes autójában, mint Kevin Costner, Michael Douglas vagy Clint Eastwood. Az Utimate Taxi névre keresztelt autó már szerepelt az MTV, a Travel Channel és a Food Network adásaiban is.
Taxi, amiben nem az órát figyelnéd! 13

Taxi, amiben nem az órát figyelnéd! 14
“Nincs más célom, mint hogy megpróbáljak mosolyt csalni mindenki arcára. Akár benne ül a kocsiban, akár csak az utcán látja, vagy éppen az interneten nézi a vidám utasokról készült képeket” – mondta az Ultimate Taxi mindig vidám tulajdonosa.