Vannak balesetek, amikor a sérülés mértékétől függetlenül vinnyogva röhög a rendőr, térdét csapkodja a mentős, és kétrét görnyedve hahotázik a biztosítós. Ez is egy ilyen baleset. 

Az egész múlt vasárnap hajnalban, pirkadatkor történt, valahol Idaho államban, az USA észak-nyugati részén. Öt fiatal egy öreg terepjáróban vadult az úton – biztonsági övet egyikük sem viselt, mert minek az, viszont legalább jól megrángatták a kocsit, ha már úgysem jön szembe senki. 
Ekkor a jobb egyben ülő, meg nem nevezett tizenhat éves úgy gondolta, feldobja a mókát, és minden átmenet nélkül felgyújtotta az autót vezető, 18 éves Tristan Myers hónalját. Tényleg. 
Tette nem maradt következmények nélkül: Myers, aki az autóban utazók elmondása szerint addig is őrült módjára vezetett, rövid úton letette az autót az utat szegélyező kukoricásba (hova máshova?). 
Felgyújtotta a sofőr hónaljszőrét, karamboloztak 1
Felgyújtotta a sofőr hónaljszőrét, karamboloztak 2

Felgyújtotta a sofőr hónaljszőrét, karamboloztak

Felgyújtotta a sofőr hónaljszőrét, karamboloztak

Felgyújtotta a sofőr hónaljszőrét, karamboloztak 5
Felgyújtotta a sofőr hónaljszőrét, karamboloztak 6
Fotó megosztása:
Felgyújtotta a sofőr hónaljszőrét, karamboloztak 7
Az ütközés következtében két lány (15 és 16 évesek) kirepült az autóból, de ők ugyanúgy túlélték a bizarr balesetet, mint az autóban benn maradt három fiú. 
A rendőrök megbüntették az öngyújtóval hülyéskedő srácot, mert veszélyeztette a gépkocsi biztonságos vezetését, és mivel a sofőr nem csak áldozat volt, hanem tevékeny okozója is a balesetnek (hiszen nem csak összevissza, de igen nagy sebességgel is vezetett), ő is kapott egy szép kis bírságot. 
Az eset tanulsága: ha hülyékkel vagy körülvéve, netán magad is barom vagy, ne vezess félmeztelenül vagy trikóban! Sőt, inkább egyáltalán ne vezess!
Kattints a képre, ha Te is igényes internetfogyasztónak érzed magad! Ezt értékeled majd.