Vannak balesetek, amikor a sérülés mértékétől függetlenül vinnyogva röhög a rendőr, térdét csapkodja a mentős, és kétrét görnyedve hahotázik a biztosítós. Ez is egy ilyen baleset. 

Az egész múlt vasárnap hajnalban, pirkadatkor történt, valahol Idaho államban, az USA észak-nyugati részén. Öt fiatal egy öreg terepjáróban vadult az úton – biztonsági övet egyikük sem viselt, mert minek az, viszont legalább jól megrángatták a kocsit, ha már úgysem jön szembe senki. 
Ekkor a jobb egyben ülő, meg nem nevezett tizenhat éves úgy gondolta, feldobja a mókát, és minden átmenet nélkül felgyújtotta az autót vezető, 18 éves Tristan Myers hónalját. Tényleg. 
Tette nem maradt következmények nélkül: Myers, aki az autóban utazók elmondása szerint addig is őrült módjára vezetett, rövid úton letette az autót az utat szegélyező kukoricásba (hova máshova?). 
Az ütközés következtében két lány (15 és 16 évesek) kirepült az autóból, de ők ugyanúgy túlélték a bizarr balesetet, mint az autóban benn maradt három fiú. 
A rendőrök megbüntették az öngyújtóval hülyéskedő srácot, mert veszélyeztette a gépkocsi biztonságos vezetését, és mivel a sofőr nem csak áldozat volt, hanem tevékeny okozója is a balesetnek (hiszen nem csak összevissza, de igen nagy sebességgel is vezetett), ő is kapott egy szép kis bírságot. 
Az eset tanulsága: ha hülyékkel vagy körülvéve, netán magad is barom vagy, ne vezess félmeztelenül vagy trikóban! Sőt, inkább egyáltalán ne vezess!
Kattints a képre, ha Te is igényes internetfogyasztónak érzed magad! Ezt értékeled majd.