Az egykor Mr. Beant alakító színész, Rowan Atkinson durva balesetet szenvedett a hétvégi Goodwood Revival egyik futamán. Az 59 éves brit tévé- és mozisztár 1964-es Frod Falcon Sprint típusú versenyautójának volánja mögött ült, mikor az előtte lévő versenyző elvesztette az irányítást autója felett, megpördült a pályán és Atkinson frontálisan összeütközött vele.
Frontálisan ütközött Mr. Bean 1
Frontálisan ütközött Mr. Bean 2

Frontálisan ütközött Mr. Bean

Frontálisan ütközött Mr. Bean

Frontálisan ütközött Mr. Bean 8
Frontálisan ütközött Mr. Bean 9
Frontálisan ütközött Mr. Bean 10
Frontálisan ütközött Mr. Bean 11
Frontálisan ütközött Mr. Bean 12
Fotó megosztása:
Frontálisan ütközött Mr. Bean 13
Frontálisan ütközött Mr. Bean 14
A színésznek szerencsére nem lett komoly baja, saját lábán sétált le a pályáról, miután kikászálódott a kék Fordból. A komikus az életben közel sem az a tutytimutyi, esetlen alak, akinek Mr. Beanként ismerjük: lelkes és tehetséges autóvezető, aki versenyezni éppúgy imád, mint teherautót vezetni, garázsában halomban állnak a különleges kocsik. Ha persze a korsó sokat jár a kútra, előbb-utóbb eltörik: 2011-ben látványos körülmények között nullázta le McLaren F1-esét. Vizes aszfalton elveszítette uralmát az autó felett, amely megpördült és farral egy fának csapódott.
Frontálisan ütközött Mr. Bean 15
A helyreállítás két éven át tartott, a számla összege pedig letaglózó 910 ezer angol fontra, azaz 359 millió forintra rúgott. Az előző évezredben gyártásba került McLaren F1-ből összesen 71 darab készült közúti használatra, most is egy vagyont ér. Motorja a BMW-től származó V12-es, 636 lóerős teljesítménnyel, amivel a normál verziók is 372 km/órás tempóra képesek. 
Frontálisan ütközött Mr. Bean 16
Az autóval azonban a fordulatszám-szabályozó kiiktatásával 391 km/órás sebességet is elértek 1998-ban, amivel a világ leggyorsabb utcai autója volt, egészen a Bugatti Veyron 2005-ös bemutatkozásáig. Egy versenypályán valószínűleg továbbra is a brit modell nyerne, sokkal jobb súly/lóerő arányának köszönhetően.