Az orosz sofőrök semmitől nem riadnak vissza, ha kell, a villamospályán egyensúlyozva kerülik ki a dugót, és az sem zavarja őket, hogy közben kamerára veszik a mutatványt. 
Állítólag hetente több száz autós hajt keresztül ezen az alagúton, a hatóságok mégsem tesznek semmit, pedig lehet át kellene gondolni ezt a forgalmas útszakaszt.

Egyértelmű, hogy csak a terepjárók, vagy magasabb crossoverek kiváltsága az alternatív útvonal, de a volán mögött ülő, öltönyös nagymenők a méregdrága felniket sem sajnálják az idő megtakarítása érdekében. Szépen látszik és hallatszik, mikor a sínekről lecsúszva odaverik a kereket.
Csak érdekességképpen rákerestem, hogy mennyibe kerül itthon egy szett vadonatúj 17 colos alufelni a Toyota terepjárójára, a Landcruiserre, nem olcsó: 286 800 Ft. A Land Rover Range Rover legolcsóbb szettje (19″) pedig 374 000 forintba kerül, de akár 873 200 forintot is kicsengethetünk, ha 22 colos papucsokra vágyunk.
De van még cifrább módszer is Oroszországban a dugóelhárításra: megfordulnak, és tolatni kezdenek a szembejövő sávban, közben röhögnek a dugóban veszteglő sorstársakon. Nem egy, nem is két ilyen istenadta lángész tűnik fel a videóban, úgy néz ki, ez náluk igazi nemzeti sport. A felénél kezdtem azt hinni, hogy csak vaskos tréfa az egész, és visszafelé látjuk az eseményeket, de a takarítóbrigád, és a normális közlekedők elhessegették ezt a gondolatot.