A képeket elnézve igen, de ez csak az én véleményem, sokkal fontosabb az, hogy nektek tetszik-e? Hiszen ki tudja, talán Ti lesztek a következő Porsche vásárlók (én ezt kívánom), ezért nagyon fontos, hogy a potenciális vevőknek kívánatos legyen az árú. 
A Porschénak mindent lehet? 3
Ez esetben a Porsche Cayman S és Boxter modellekről van szó, a német gyártó ezen sportautóit lehet “kanárisárga” színekben rendelni a jövőben. A kismadártól ellentétben az autók belsejében is visszaköszön a rikító színvilág: a szellőzőlamellák, az óra és a középkonzol kerete is sárgában pompázik. Ez a szín csak nagyon kevés járműnek állna jól, az apró, városi kisautók után valószínűleg csak a sportautók mutatnak jól ilyen formában. Kicsit a polcon sorakozó matchboxokra hasonlítanak.
A Porschénak mindent lehet? 4
A Porschénak mindent lehet? 5
Idén tavasszal kapták lencsevégre a hamarosan érkező Cayman legújabb változatát a GT4-et, ami várhatóan a 911-nél nagyobb piacra számíthat, és a hírek szerint erősebb lehet az alap 911-esnél. 
A név a GT3-ra rímel, anélkül, hogy megzavarná a vásárlókat, mint ahogy az optikai elemek is a csúcs-911-est idézik: hatalmas légbeömlők az első lökhárítón, keskeny LED-es nappali fények, masszív első légterelő és öles hátsó szárny teszi összetéveszthetetlenné az autó megjelenését. Szintén a GT3 hozadéka lehet a dupla kipufogó, a hétfokozatú DSG sebességváltó. 
A Porschénak mindent lehet? 6
A motor ugyanaz lesz, mint a GTS-ben használt 3,8 literes, hathengeres szívómotor, 335 lóerős teljesítménnyel. Nem elképzelhetetlen, hogy a 355 lovas álomhatárt átlépve erősebb lesz, mint a belépő szintű 911!
Neked bejön a kanárisárga Porsche?
Igen, nagyon tetszik
1% ()
Nem, ez nem való erre az autóra
1% ()
Elmegy
1% ()
Nem rossz
1% ()
Nagyon gáz
1% ()