A spanyol Real Madrid CF csapatának játékosai nem csak technikás labdakezelésükről híresek, hanem szeretik méregdrága sportautókkal is kényeztetni magukat. Cristiano Ronaldo állítólag már több milliárd forintnak megfelelő összeget költött csak autókra – egy LaFerrarit is magáénak tudhat -, de említhetnénk Arbeolát is, aki szintén nagy autórajongó, ő többek között olyan ritkasággal rendelkezik, mint a háromkerekű Morgan 3 Wheeler.
Nemrég pedig Karim Benzema – algériai származású francia válogatott labdarúgó, szintén a Real Madrid játékosa -, nyomott egy szelfit a 630 millió forintot érő, króm-fekete Bugatti Veyron volánja mögött. Állítólag ez a legújabb szerzeménye, és videó is bizonyítja, hogy még edzésre is a több mint 1000 lóerős sportautóval jár.

A kupé és roadster kivitelben készülő Bugatti Veyronban 8,0 literes, 16 hengeres motor dolgozik, amelyet 4 turbó lát el levegővel. Alapkivitele 1001 lóerős, míg a Super Sport (kupé), Grand Sport Vitesse (roadster) esetében a motor 1200 lóerős. A gyengébb változat végsebessége 408 km/óra, az erősebbé 431, de a vevőknek csak 415 km/órára korlátozva adják át. Változattól függően 2,5-2,6 másodperc alatt gyorsul álló helyzetből 100 km/órára a kocsi. Hasonlóan megdöbbentő a lassulása is, ami utcai gumikon eléri az 1,3g-t is, 400 km/óráról 10 másodperc alatt képes megállni.

600 milliós verdával jár edzésre a világsztár 1
Ha jól vettem ki, akkor Benzema mögött egy Mercedes-Benz C63 AMG öblögetett, ami barátok közt is több mint 450 lóerős, listaára pedig bőven 22 millió forint felett van.