A két látszólag tinédzser korú srác először csak kerülgeti a choppert, mint macska a forró kását, aztán egyikük a fejére húzza a pólóját és akcióba lendül. 
Az eset Oroszországban történt, és láthatóan a kutya nem figyelt fel a lopásra, kivéve a térfigyelő kamerát. De akad még bőven hasonlóan hidegvérű tolvaj, nemrég például egy Ferrari 348tb-t lovasítottak meg fényes nappal, Hollandiában. 
Az autó nyilván nem volt felszerelve hipermodern riasztórendszerekkel, így a két enyveskezű szemétládának csak a 25 éves olasz autókra jellemző akadályokon kellett túlverekedniük magukat. 
Annyira gyorsan sikerült elvégezniük a műveletet, hogy még volt idejük komótosan szétválni, és talán a búvóhelyre vezető útvonalat is átbeszélni. A Ferrarit vezető tolvaj láthatóan csak a zárak feltöréséből készült fel, a korabeli váltókulisszákra nem. Először a megszokott balra-előre irányba tolta a kart, de ott bizony csak a hátramenet van, ahhoz, hogy a 3,4 literes V8-as 300 lóerős olasz gép előre lóduljon, balra-hátra kell szúrni az egyest. 
Ferraris mércével mérve nem kifejezetten értékes vagy ritka a típus. A kupé, és targa kiviteleket is egy halmazba véve több, mint 7000 darabot gyártottak. Az 5,6 másodperces százas sprint azért ma is tiszteletet parancsoló érték, bár egy Ferrari vonzerejét sosem lehet számokban kifejezni.