Ennyire keményen beállva még szemetet szedni is pokolian nehéz feladat, és veszélyes, hiszen mindez egy gyalogosátkelő mellett, az út szélén történik.  A helyszín Asztana, a Kazah Köztársaság fővárosa, emberünk pedig valami komoly tudatmódosító szer hatása alatt áll. Komoly balesetveszélyt jelent emberünk ténykedése, hiszen bármikor kiszédülhetett volna az útra, ahol akár el is gázolhatták volna az arra haladó autósok.
Ilyet általában fesztiválokon, vagy durva techno partik közben lát az ember, nem egy zebrán…

Persze még mindig jobb, mintha a volán mögé ült volna be ilyen állapotban, mert bőven van példa olyanra is. Nemrég egy amerikai nő ittasan és bedrogozva vezette azt a furgont, amiben 10 hónapos és 12 éves kor közötti gyerekek ültek, testükre pedig marihuánát erősítettek.

Az éppen arra járó járőröknek gyanús lett az autó mozgása – ami nem csoda a sofőr állapotát tekintve -, így igazoltatás céljából megállásra utasították a 30 éves Krystal Tierra Griffist. A rendőri jelentés szerint a nő “bűzlött az alkoholtól”, a hét kicsi közül pedig egy sem volt bekötve…Ide kattintva olvashatod a részleteket az esetről!