Érezted már a feneked alatt táncoló autó mámorító piruettjét? Hallottál már hörgő V8-ast földöntúli hangon muzsikálni? Bódított már el a gumifüst illata, amitől vörös köd borította el az agyad? Ha bármelyik kérdésre igennel válaszoltál, akkor jó esély van rá, hogy téged is megfertőzött az autóbuzéria, tehát üdvözlünk a kórteremben. 
De akármennyire is csábító egy pokolian erős autó nyújtotta adrenalinfröccs, próbáljuk meg olyan helyen elveszíteni az eszünket, ahol ezért tapsvihar jár, nem 48 óra a rács mögött. 
Íme a rossz példa:


A sofőr a Golden Gate hídon (USA, San Francisco) égetett fekete köröket az aszfaltra, és a rendőrség körözést adott ki a banda ellen. Állítólag többen voltak, például a kamerával felszerelt autó szándékosan lassította le maga mögött a forgalmat, hogy teret adjon a mutatványnak. A negyedik generációs Chevrolet Camaro megfelelő fegyver volt ehhez az akcióhoz, de könnyedén rossz vége is lehetett volna. 
“Rendkívül vakmerő húzás volt, hiszen az autóktól pár méterre, és centikre a védőkorláttól pörgött az autó, ami mögött turisták bámészkodtak. A nyomozást megkezdtük az ügyben, és ha megtaláljuk a fekete Camaro vezetőjét, komoly szankcióra számíthat.” – nyilatkozta Andrew Barclay rendőrtiszt.
A Golden Gate híd az Amerikai Egyesült Államok második leghosszabb függőhídja, amely a Csendes-óceánt és a San Franciscó-i öblöt elválasztó szorost íveli át. Teljes hossza 2737 méter. 
 
Ez pedig a jó példa: zárt pályán, senkit nem veszélyeztetve.