Magyarországon még nem terjedt el a parkolószolga intézménye, talán soha nem is fog. Pedig ha jól csinálják, biztonságosabban és helytakarékosabban (na és főleg kényelmesebben) lehet leparkolni így az autókat egy étteremnél, szállodánál. Jó meló, laza meló, egy csomó fajta kocsit vezethet az ember, még ha csupán néhány métert, de akkor is. Előfordul persze, hogy a segítők elbénáznak ezt-azt, ilyenkor törik a tükör, horpad a lemez, perel az ügyvéd. 

Arról azonban nem szól a fáma, hogy néha a világ leggázabb munkája parkolószolgának lenni. Itt van például az Andreas nevű YouTube-felhasználó, pontosabban az ő egyik barátja, aki rendszeresen egészíti ki zsebpénzét ilyen melókkal. Mint kiderült, a rövid horrorfilmben szereplő autó visszatérő vendég a srác munkahelyén – gondolom, ilyenkor sorsolnak a dolgozók, és aki a rövidebbet húzza, annak kell beszállnia a pokoli utastérbe. 
A dugig teli hamutartó meg a szétszórt csokipapír smafu, előfordul bárkivel. Na de azok a pici fekete foltok, amik morzsának tűnnek… Told félre a reggelidet, és indítsd el a videót; utána garantáltan porszívót ragadsz, és kipucolod az autódat.