A felvételen a San Diegoban megrendezett Zombie Walk felvonulást láthatjátok, és egy ideges autóst, aki pontosan úgy viselkedik, ahogy azt a filmekben látta. 
“Zombik” állnak a sofőr útjába, aki úgy véli, a legjobb megoldás ha nyom egy kövér gázt, nem törődve az emberáldozatokkal. Bár az is lehet, hogy olyan élethűre sikeredtek a jelmezek, hogy tényleg azt hitte, itt a világvége.
A Zombie Walk, vagyis “zombimenet” egy szervezett közösségi rendezvény, melynek résztvevői zombiknak öltözve vonulnak végig általában valamely város központjában. A legkorábbi feljegyzett Zombie Walk 2001.augusztus 19-én volt a kaliforniai Sacramentóban.
Az első hivatalosan is Zombie Walk néven megrendezett esemény 2003 októberében volt Torontóban. Egy helyi horrorrajongó, Thea Munster szervezte, akkor még mindössze hat résztvevővel. A következő években a Toronto Zombie Walk jelentős növekedésnek indult. Az első zombie walk egyik résztvevője, Heather McDermitt Vancouverbe költözött és ott is meghonosította a rendezvényt. 2005. augusztus 27-én több mint 400 zombi vonult át a vancouveri Pacific Centre bevásárlóközponton. A város SkyTrain nevű vonatján utaztak, melyet az esemény idején SkyBrainnek vagy BrainTrainnek (Brain=agy) neveztek, majd 35 tömbön át vonultak a Mountain View temetőbe.
Zombik közé hajtott a felbőszült autós 1
A 2000-es évek vége felé ismét számottevően nőtt a zombiséták utáni érdeklődés az olyan sikeres zombifilmek népszerűségének köszönhetően, mint a Kaptár-sorozat, a 28 nappal később, a Holtak hajnala, a Haláli hullák hajnala, a Holtak földje vagy a Zombieland. A rendezvények egyre jobban terjedtek Észak-Amerikában, majd az egész világon.
Zombik közé hajtott a felbőszült autós 2
Az esemény során a résztvevők zombi külsőt öltenek és igyekeznek úgy is viselkedni, mint az élőhalottak; morognak, nyögnek, hörögnek és agyvelő után nyöszörögnek. 2011. július 2-án Seattle-ben született a legfrissebb rekord, amikor 4522 zombit számláltak a harmadik Red, White and Dead rendezvényen. 2011. július 23-án a Dublin Zombie Walk helyszínén 8000 főre becsülték a jelenlevő zombik számát, de a Guinnesstől való visszaigazolás nem történt meg.