Amikor a földi halandók még a létezéséről sem tudtak, a Fisher-Price emberei már akkor bőszen dolgoztak az új generációs Ford F150 pickupon. Hogy mit csináltak belőle? Természetesen gyerekjátékot. 

Az eredmény meggyőző: a kis platós láttán a lányok sírva fakadnak, a kiscsoportosok pedig önként adják át tízóraikat a nagyoknak – így, többes számban, hiszen a Power Wheels F-150 kétszemélyes. 
A “legkíméletlenebb kerti viszonyokra” tervezett autó megbirkózik a vizes fűvel, a sárral, a göröngyökkel. Két előremeneti (4 és 8 km/óra; utóbbi kezdőknek letiltható) és egy hátrameneti fokozattal, valamint rendes fékekkel rendelkezik. A platójában elfér a homokozólapát és a kisdömper, a hátfal lenyitható. Egyes modelleket még valódi rádióval és 3,5 mm-es jelbemenettel is elláttak, mások zenélni nem tudnak, viszont vagányul brummognak. A fényszórók LED-esek, már ha vannak. 
Az elektromos üzemű Power Wheels F150 induló ára 350 dollár, azaz durván 77 ezer forint. Hiába, a presztízs már oviban is pénzbe kerül.