A Batmobil témáját már több ízben feldolgoztuk, de most rábukkantunk a férfira, aki valóban elvállalhatná a maszkos hős szerepét a való életben. Persze lehet, hogy meg is teszi, hiszen minden felszerelése megvan hozzá, csupán azzal “álcázza” magát, hogy nyilvánosságra hozta a dolgot, így senki nem gyanakszik, mindenki azt hiheti, ez csak egy hóbort. Nem tudni…
Batman létezik! 2
Az ausztrál Zac Mihajlovic még nagypapájával kezdett bele a projektbe, és elkészítették Ausztrália egyetlen, forgalomban is használható Batmobilját. Azóta pedig bővült a flotta, elkészült a denevérember ihlette motor és természetesen a testpáncél is, ami igazi hőssé varázsolja viselőjét. 
Batman létezik! 3
A pontos technikai részleteket nem árulta le a fiatalember, így nem tudjuk, mi lapul a kaszni alatt, de az biztos, hogy a tervrajzokat és a megépítéshez szükséges engedélyeket a Warner Brothers filmstúdió ausztráliai kirendeltségétől kapta meg.
Batman létezik! 4
Mihajlovicot 2013 óta, mióta forgalomba helyezték a járművet, rendszeresen hívják különböző eseményekre, jótékonysági akciókra szerte Ausztráliában, ahol leginkább a gyerekek rajongják körbe a sötét lovagot. Két évébe került megépíteni az autót, és nemrég visszautasította egy dubaji vevő 1 millió dolláros ajánlatát. Ilyen az igazi rajongó! Vagy ki tudja, lehetséges, hogy Zac az éj leple alatt bűnözőket kerget?