Ezekben a hetekben minden a 2014-es labdarúgó-világbajnokság körül forog, így érthető, hogy mindenki szeretne egy szeletet a tortából, amit a Brazíliában zajló torna “marketing-pékségében” sütnek. 
Így van ezzel az Audi amerikai (USA) képviselete is, akik 28 darab A8-ból álló óriáskivetítőt építettek – 45 konténer segítségével -, hogy megjelenítsék az Egyesült Államok mérkőzéseinek eredményét. Az óriási építményt Brooklynban (New York) húzták fel, és kilométerekről leolvasható az aktuális állás. 
A német márka ezzel a húzással az A8-as Matrix LED világítástechnológiáját igyekszik népszerűsíteni, melynek  lényege, hogy a LED-es távolsági fényszóró számos önálló kis diódából áll, amelyek hozzájuk kapcsolt lencsékkel, illetve fényvisszaverőkkel működnek együtt. A gyorsan reagáló vezérlőegység irányításának megfelelően ezek a kis diódák az adott helyzetnek megfelelően külön-külön bekapcsolódnak, kikapcsolódnak vagy tompított fényerővel világítanak. 
Az új Audi A8 fényszóróiban egyenként 25 távolsági fénykibocsátó dióda található, amelyek ötös csoportokra osztva egy-egy fényvisszaverőn keresztül világítanak. 
Brutális óriáskivetítő a focivébére, autókból! 1
Amint az A8-ba épített kamera szembejövő járművet észlel, az Audi Matrix LED fényszórók letompítják a távolsági fénysugár megfelelő részeit. A rendszer a fénysugárnak csak azt a részét árnyékolja ki, amely közvetlenül a szembejövő, illetve az elhaladó járműre irányul, az összes többi köztes és környező területre pedig továbbra is teljes fényerőt ad.
Brutális óriáskivetítő a focivébére, autókból! 2
Ez a megoldás teszi lehetővé azt is, hogy az éjjellátó-asszisztenssel együttműködve megjelölje a felismert gyalogosokat. Ha a rendszer az autó előtti kritikus zónában egy személyt észlel, az önálló LED-ek gyors egymásutánban háromszor rávillantanak, egyértelműen kiemelve a gyalogost a környezetéből, egyidejűleg figyelmeztetve mind a gyalogost, mind a vezetőt.
Brutális óriáskivetítő a focivébére, autókból! 3
Ezek a speciális fényszórók fénykibocsátó diódái a kanyarvilágítás funkcióját is ellátják; a fénysugár fókuszát a kanyar irányába helyezik át. Az MMI navigáció plusz navigációs berendezéstől származó útvonaladatok alapján a fényszórók már röviddel azelőtt megteszik ezt, hogy a kormánykereket el kell fordítani. 
Mai mérkőzések: 
18:00 Ausztrália-Spanyolország 
18:00 Hollandia-Chile
22:00 Kamerun-Brazilia
22:00 Horvátország-Mexikó