Csak az a kérdés, hogy örömében vagy bánatában fog sírni a kedvesed, mikor begurulsz a képeken látható esküvői autóval – de az szinte biztos, hogy sokkot kap. A násznép pedig el fog gondolkodni egy pillanatra, hogy esküvőre vagy temetésre hivatalosak-e.
Az autót egy novgorodi* cég készítette – az XXXLimo -, úgy gondolták, hogy valami igazán különlegeset adnak a világnak, kitörnek a hétköznapi lapos-limuzinok unalmasságából. Amellett, hogy sok jegyespárnak tetszik az ötlet, akad pár kritikus visszajelzés is: “jobb lenne ha feketére festenék a járművet, és valamilyen egészen más rendezvényen használnák” a Pt Cruiserből készített limót.
Ezzel megríkathatod a menyasszonyt 3
Kétségtelenül meghökkentő látvány, viszont praktikus is, mivel nagy benne a hely és akár fel is lehet állni az utastérben, így a menyasszonyi ruha nem gyűrődik, nem akad be semmibe. Ez azért  nem elhanyagolható. 
A 10 méter hosszú limuzin bérlése óránként 35 000 forintnak megfelelő összegbe kerül. 

Novgorod

Oroszország legősibb és egyik legfontosabb történelmi városa. A város a Moszkva és Szentpétervár közötti úton fekszik (180 km-re délkeletre Szentpétervártól), a Volhov folyó mentén, amely az Ilmeny-tóból ered. Lakossága 218 717 fő, Novgorod történelmi emlékei 1992-ben felkerültek az UNESCO világörökség-listájára.

Te kibérelnéd az esküvődre?
Simán, ez nagyon állat!
80% (4)
Gyönyörű, szebbet elképzelni sem tudnék
0% ()
Hááát, talán, ha nem lenne más
20% (1)
NEM!
0% ()
Jaj de rossz! :)
0% ()
Tipikus orosz ízlésficam
0% ()
Temetésre inkább...
0% ()