Kevesebb mint egy hét és elhangzik a sípszó, ami a 2014-es labdarúgó-világbajnokság első labdaérintését fogja jelezni. Jövő csütörtökön, 22.00 órakor lép pályára a nyitómérkőzésen a házigazda brazil labdarúgó-válogatott, ellenfelük pedig Horvátország lesz. 
A világbajnokság általában olyan mint a olimpia, még azok is nyomon követik az eseményeket, akik nem kimondottan rajongói az adott sportágnak, esetünkben a focinak. De ha mégis akadna olyan, akit hidegen hagy a nemzetközi labdarúgóélet legfontosabb és legnépszerűbb viadala, a KIA (a 2014-es világbajnokság hivatalos szponzora) olyan módszerekhez folyamodott, amivel bárkit meg tud győzni. 
A hihetetlenül hosszú combú, és elképesztően szexi brazil hölgy Adriana Liman szupermodell, aki sorra hálózza be az amerikai sportrajongókat, hogy ők is inkább azt a fajta focit nézzék, amit gömbölyű labdával játszanak, nem pedig tojás alakúval. A hölgy rendkívül meggyőző, a reklámok pedig pedig zseniálisak…szerintem.
A 2014-es labdarúgó-világbajnokságot 2014. június 12. és július 13. között rendezik meg, 32 ország csapata vehet részt a viadalon. A címvédő a spanyol válogatott. A torna nyitómérkőzését Sao Paulóban, a döntőt Rio de Janeiróban, a Maracana stadionban játsszák.
A világbajnokság 32 résztvevője között összesen 576 millió dollárt (128 milliárd forint) osztanak szét, a győztes 17 %-kal kap többet, mint 2010-ben. Minden résztvevő 1,5 millió dollárt (332 millió forint) kap felkészülési költségként. A világbajnokság csoportköre után kiesők egyenként 8 millió dollárt (1,8 millió forint) kapnak. Az egyenes kieséses szakaszban körönként a következők szerint alakult a díjazás:
Nyolcaddöntő: 9 millió dollár, 2 milliárd forint
Negyeddöntő: 14 millió dollár, 3,1 milliárd forint
Negyedik helyezett: 20 millió dollár, 4,4 milliárd forint 
Harmadik helyezett: 22 millió dollár, 4,8 milliárd forint
Második helyezett: 25 millió dollár, 5,5 milliárd forint 
Győztes: 35 millió dollár, 7,7 milliárd forint
Emellett a FIFA 70 millió dollárt különített el a játékosok klubcsapatai részére.
Olvasd el a Ford Mustang 50 évéről szóló anyagunkat is:

Minden idők legvagányabb parkolása lehetett volna Chevrolet Bel-Air Ilyen megható szülinapi ajándékot régen láttunk Honda Civic Lenullázta a Honda utasterét a medve Lada Legyalulta a munkagép a Ladát! Piros lámpánál sokallt be a teherautós