Csak ránézünk erre az 1977-es Cadillac Eldoradóra, és máris a nyelvünkön érezzük a nyár ízét, a hétvégi grillezéseket, és a medence hűsítő hullámait. Ez a nyolckerekű, nyitott tetős limuzin minden igényt kielégít, hiszen még a kabriózás élménye is megvan, ami szintén a nyárhoz kötődik. 
A brutális élményautó – jobb szó nem jutott eszembe -, új gazdát keres, több ausztráliai használtautó-portálon is megtaláltam a 80 000 dolláros Cadillecet (16 millió forint).
Nyolckerekű limuzin medencével, grillsütővel 3
A autó neve egészen pontosan Cadillac Eldorado Coupe Biarritz, amiből az amerikai gyártó összesen 2000 darabot készített, de a képeken látható eladó példány nem gyári modell… 
Nyolckerekű limuzin medencével, grillsütővel 4
Kíváncsi vagy a nőre, aki lealázza a férfiakat parkolásban? Kattints ide! 
Nyolckerekű limuzin medencével, grillsütővel 5
A motorház alatt nem csak a 8,2 literes blokk bújik meg, de a 10 perc alatt konyhakész állapotba hozható grillsütő is, a csomagtartó előtt pedig pezsgőfürdő, maximum két fő részére. Mindez annak köszönhető, hogy megtoldották az alvázat “pár” centivel, hogy kényelmesen elférjen minden, és 8 darab kereket dobtak alá, így a stabilitással sincs probléma. 
Nyolckerekű limuzin medencével, grillsütővel 6
Nyolckerekű limuzin medencével, grillsütővel 7
Ezeknek az átalakításoknak köszönhetően az autó hossza több mint 8 méter, súlya pedig 2,5 tonna. Az eladó leírása szerint szokatlan vezetni, de nagyon könnyen megtanulható. 
FRISS, FORRÓ, ÉRDEKES: