Helyesbítek, sokkal inkább a gesztus, és a történet megható, és nem maga az ajándék, amivel a fiatal férfi lepte meg édesapját 57. születésnapja alkalmából. 
“Mióta az eszemet tudom, édesapámnak egy Chevy Bel-Air volt az álma. Családunkat soha nem vetette fel a pénz, de szüleink mindent megtettek, hogy 6 testvérem és én semmiben ne szenvedjünk hiányt, így apámnak soha nem volt lehetősége megvenni az autót. Nyolcéves koromban megígértem az öregemnek, hogy 57. születésnapjára megveszem neki az 1957-es Chevrolet Bel-Airt. Így is lett!” – írja a “8titlesdontlie” nevű Youtube-felhasználó, aki maga az ajándékozó. 
Nagyon úgy tűnik, hogy betalált a meglepetés, az apa reakciója mindent elárul. Jól sejtem, hogy mindenkinek gombóc szorult torkába a felvétel nézése közben, esetleg sunyiban egy könnycseppet is elmorzsoltatok?
A második generációs Bel-Airt 1954-1957 között gyártották, kezdetben 4,3 literes erőforrással, majd 1957-ben 4,6 literes, V8-as motort kapott, ami 286 lóerő teljesítményű volt. A hazai használatautó-portálokon is rábukkanhatunk egy-két darabra, áruk durván 14-15 millió forint. 
Olvasd el a Ford Mustang 50 évéről szóló anyagunkat is:

Honda Civic Lenullázta a Honda utasterét a medve Lada Legyalulta a munkagép a Ladát! Piros lámpánál sokallt be a teherautós