Már több ízben beszámoltunk nektek a 33. Wörthersee GTI találkozóról, láthattátok a legszexibb lányokat, a legizmosabb tanulmányokat és a legvadabb tuningverdákat, most pedig itt a leghangosabb vas, ami a Volkswagen standján “húzta a talpalávalót”. 
A speciális Amarok pickupon a lemezlovas könnyen szállíthatja a felszerelést és egyszerűen összeállíthatja a technikát a rendezvényeken, az 5000 watt összteljesítményű hangrendszer pedig nem csak a Wörthi-tavi GTI találkozóhoz elegendő. 

Hosszúsága 5,2 méter, szélessége 2,22 méter, magasság pedig 1.74 méter. Motorja 2,9 literes V6-os, 270 lóerős common rail TDI. Legnagyobb sebesség 210 km/óra, gyorsulás 0-100 km/óra 7,9 másodperc.

A DJ-felszerelés központi eleme az Allen & Heath Xone:92 keverőpult. Bemeneti eszközként Pioneer CDJ900NXS egységek kaptak helyet, a hang pedig két VOID ACOUSTICS Impulse 3t hangszóró-rendszeren távozik. A hasonlóan adaptált mélynyomók még a nagyon alacsony frekvenciákat is visszaadják. A 6 hangszórót funkcionális hangdobozokba építették és MC2 erősítőkkel vezérlik.
Minden egyes komponenst úgy terveztek, hogy összeszerelve tökéletesen kitöltsék az Amarok SingleCab 3,5 négyzetméteres rakterét, akár egy “kompakt kocka”, amiben elfér az egész hangrendszer.