A hétvégi Julien’s Auctions aukcióján (USA) keresnek új gazdát Lady Gaga* egyik autójának, amit a világhírű énekesnő 2012-ben használt parfümjének népszerűsítése során. 
Nem a Rolls-Royce Corniche III a legértékesebb típusa a legendás gyártónak, de így is 100 ezer dollár (22 millió forint) körüli eladási árral kalkulál az aukciósház, melynek minden egyes centjét jótékonysági célra használják fel. A jármű a mai napig a művésznő eredeti nevén van nyilvántartva, ami nem mást mint Stefani Germanotta.
Elárverezik a világhírű énekesnő autóját 3
Elárverezik a világhírű énekesnő autóját 4
Az autót egyébként 1989-1993 között gyártották, és összesen 452 darab látta meg a napvilágot. A nyitott tetős modellt 6,7 literes, 455 lóerős V8-as blokk mozgatja, három sebességes automataváltóval házasítva. 
Elárverezik a világhírű énekesnő autóját 5
Az árverésen többek között kalapács alá kerül még a Beatles zenekar egyik gitárja – ami eredetileg George Harrisoné volt, de John Lennon is játszott rajta -, Jimi Hendrix első színpadi gitárja és Elvis Presley legendás fehér öltönye is.
*Lady Gaga: többszörös Grammy-díjas, 28 éves amerikai énekesnő, dalszerző, táncos, üzletasszony, színésznő, zenei producer, divatdiktátor, filantrópus és meleg-jogi aktivista, a jelenkori popzene egyik legjelentősebb alakja. Legnépszerűbb számát, a “Bad Romance”-t, már több mint 583 millióan nézték meg a youtube-on.