A 41 éves amerikai előadó, Pharrell Williams olyan fülbemászó zenét tett le az asztalra néhány hónapja, hogy nincs az az óvodás gyerek vagy nyugdíjas nagymama, aki ne ismerné a dallomot. A Happy című szám világszerte a slágerlisták legmagasabb fokán tanyázott, és a klipjének hangulatára számos amatőr videót készítettek. 
Pont egy ilyen felvételre hívták fel a figyelmem ma reggel: a laza hangulatú, vidám “klip” a Hungaroringen készült, és számos ismerős arcot felfedezhetnek a motorsportért rajongók. 

“Óriási hála és köszönet minden HAPPY barátunknak, akik lehetővé tették ennek a csodálatos videónak a létrejöttét! Valamint köszönjük Pharrell Williamsnek az inspirációt!” – írják a készítők
A szereplők között feltűnik a FIA GT3 Túraautó Európa Bajnokságban versenyző Walter Csaba, a Hungaroring versenyigazgatója, Faluvégi Péter, Európa-bajnok navigátorunk Nyírfás Julianna, Vida János autós újságíró, autóversenyző, és Bús Edina a Lotus Ladies Cup 2011-2012-es bajnoka, aki jelenleg a SEAT Leon Eurocupban versenyez.
Ha pedig lenne valaki, aki nem ismeri az eredeti számot, az most meghallgathatja. Hangerőt fel, éljen a boldogság, ne hagyjuk, hogy a szombati munkanap felülkerekedjen! 

Közel 230 millióan nézeték már meg.