Egészen elképesztő gyorsétterem épült tavaly Grúziában, ami leginkább egy éppen landoló, idegen űrsiklóhoz hasonlít. Az épület formaterve teljesen eltér a megszokott McDonald’s-dizájntól, de nem is ez a legérdekesebb. 
Gyorsétterem, ahol benzint is vehetsz 1
Gyorsétterem, ahol benzint is vehetsz 2

Gyorsétterem, ahol benzint is vehetsz

Gyorsétterem, ahol benzint is vehetsz

Gyorsétterem, ahol benzint is vehetsz 10
Gyorsétterem, ahol benzint is vehetsz 11
Gyorsétterem, ahol benzint is vehetsz 12
Gyorsétterem, ahol benzint is vehetsz 13
Gyorsétterem, ahol benzint is vehetsz 14
Gyorsétterem, ahol benzint is vehetsz 15
Gyorsétterem, ahol benzint is vehetsz 16
Fotó megosztása:
Gyorsétterem, ahol benzint is vehetsz 17
Gyorsétterem, ahol benzint is vehetsz 18
Madártávlatból jól látni, hogy a környéken még javában tart az urbanizáció, így a létesítmény igencsak kilóg Batumi városának vadonatúj, tengerparti kerületéből. Az étkezde vendégei a lépcsőzetesen elhelyezett szinteken foglalhatnak helyet, egyenesen a McDonald’s tövében kialakított benzinkút felett. Magyarországon is létezik olyan, hogy a benzinkút és az arany boltíves étterem jól megfér egymás mellett, de korántsem ilyen formában. 
Gyorsétterem, ahol benzint is vehetsz 19
Nyitott, zöldövezettel díszített terasz van, viszont McDrive nincs, de nem is nagy baj, hiszen ki ne akarna bemenni ebbe az extravagáns építménybe? 
Hazánkban az első ilyen étterem 1988. április 29-én nyílt meg Budapesten, az V. kerületi Régiposta utcában. A nyitáskor tizenöt termékből lehetett választani, a legdrágább étel a Big Mac volt, ami 43 forintba került. A tizennégy órás nyitva tartás alatt percenként több mint tízen jutottak hozzá a kívánt ételhez.
 Nézzétek meg az egyik legigényesebb anyagot, amit kiköpött magából a világháló a Ford Mustang 50 évéről. KATTINTS A KÉPRE!