Bár a nagy sebességmérős akciónak elméletileg már vége, a rendőrök mégsem tették vissza a traffipaxokat a dobozba. Legutóbb a Váci úton futottunk bele egy forgalommal szemben parkoló rendőrautóba, amelyben vadul kattogott a kamera. Érthető a helyszín, itt senki nem megy 50-nel. 
Így fotózzák a rendőrök az autósokat! 1
maps.google.com
Nagyjából az Északi vasúti összekötőnél árválkodik a kanyarban egy 50-es tábla, amelyet a benzinkút után lévő 70-es ír csak felül. Itt ember nincs, aki a városba befelé tartva, a végig nagyobb tempót engedélyező úton itt 50-nel autózna, így jól megválasztott helyre vonult ki a rendőr Astra. 
Így fotózzák a rendőrök az autósokat! 2
Szerettük volna megnézni a rendőrség weblapján, hogy vajon az elmúlt években hány súlyos baleset történt ezen a szakaszon, ami miatt épp itt óvják az autósok biztonságát, de a baleseti térképet még rendszergazdai segítséggel, egy gépen sem sikerült megtekinteni. Ha valakinek sikerül, árulja el, hogy csinálta! 
Ha szeretné tudni, mekkora az átfedés a balesetek és a sebességmérések helyszínei között, ebben a cikkben keresse a választ!

Így fotózzák a rendőrök az autósokat! 3

Az alábbi képre kattintva tátva marad a szád!

Így fotózzák a rendőrök az autósokat! 4