Felejtesd el a karbont, az alumíniumot, a szénacélt és az összes hiperkönnyű kompozit anyagot, amiből valaha karosszériát készítettek! A litván férfi purhabból formálta meg álmai autójának egyes elemeit, ami ránézésre kicsit rondának tűnik, viszont nem lehet megmondani, mi lapul a festék alatt.
A purhab csodákra képes 1
A purhab csodákra képes 2

A purhab csodákra képes

A purhab csodákra képes

A purhab csodákra képes 9
A purhab csodákra képes 10
A purhab csodákra képes 11
A purhab csodákra képes 12
A purhab csodákra képes 13
A purhab csodákra képes 14
Fotó megosztása:
A purhab csodákra képes 15
A purhab-kúrán átesett jármű valójában egy kibelezett Mercedes-Benz CLK, amire emberünk egyedi külsőt épített, és hatalmas felniket dobott alá.
A purhab csodákra képes 16
A purhab csodákra képes 17
A molekuláris szerkezetű, zártcellás szigetelőhab (Poliuretán hab vagy PUR hab) cellafalai a vizet nem, a páradiffúziót viszont átengedik. Eme tulajdonságainak köszönhetően a hab a vizet zárja, ugyanakkor “lélegzést” biztosít a szigetelt felületnek. Az anyag önmagában nem UV-álló, ezért a napsugárzás ellen egy erre kifejlesztett speciális bevonó réteget kell alkalmazni. 
A purhab csodákra képes 18
A purhab csodákra képes 19
A purhabot folyékony halmazállapotban lehet felvinni a felületre, majd száradás után megszilárdul és könnyedén vágható, faragaható mintha csak habszivacs lenne. Jól látszik a képeken is, hogy a kezdeti káoszból mennyire letisztult formát varázsolt az autó építője.
Ha pedig akarsz 12 másodpercnyi garantált röhögést kattints a képre! ;)

Akár bele is halhatunk az SMS-ezésbe