Egy 58 éves éves szöuli (Dél-Korea) férfi vezette a videón szereplő autót, ami úgy lő ki a mosás végeztével, mintha Forma-1-es rajtrácson állna. Sajnos a „célegyenes” végén durva versenybalesetet szenvedett, amiben rajta kívül még hárman megsérültek. 
Az eset eddig tisztázatlan, és a hatóságok egyelőre nem tudják, hogy az autó meghibásodásáról van-e szó vagy a sofőr hibázott. Az autót vezető úriember 3 irodai dolgozót is elsodort, miután áttörte az üvegablakot, mindnyájukat kórházban ápolják. 
De nem csak automata mosókban történhet meglepetés velünk, a nagynyomású, kézi megoldások is elszabadulhatnak ha nem vagyunk elég óvatosak. 
Nem hinném, hogy ez a legjobb módja a kárpittisztításnak, hacsak nem gyilkosság történt az autóban és tócsákban áll a vér. Nem vagyok biztos benne, hogy ez jót tesz a fedélzeti elektronikának. 
Nekiálltunk 100 ezer forint körüli használt Ladákat nézni, szerkesztőségi totemállatnak. Mit tud egy benzin-gázos 2107, 99 ezer forintért? KATTINTS A KÉPRE!

Nekiálltunk 100 ezer forint körüli használt Ladákat nézni, szerkesztőségi totemállatnak. Mit tud egy benzin-gázos 2107, 99 ezer forintért?