Meló nincs, olcsó sör van, meg moszkitófelhőkkel díszített naplementék. Mit lehet ilyenkor csinálni? Jöhet a redneck móka, vagyis zúzni kell valamit. Régi, retkes roncs pedig akad bőven, amit egy utolsó vicces ugratással tönkre lehet tenni.

Ez a videó pedig tökéletes példája egy ilyen estének. Ha megfigyeljük, a körítés már nem is lehetne tipikusabb. Kukoricás, lakókocsi, toronyba emelt pick-up, hörgő V8-as motorral, keresőlámpákkal, no meg óbégató társaság. A vörösnyakú, redneck életérzés.

Végül pedig jön a trükk, ami másképp sül el, mint tervezték, de ez már senkit sem érdekel. Miután a derékba tört Ford sofőrje kikiabál, hogy bizony a golyók, és a pisztoly még megvannak, már szabad önfeledten röhögni a társaságnak. Mint ahogy nekünk is. Rajta hát.


Természetesen nem ez az első eset, amikor egy platós géppel tervezett móka rosszul sül el. Sőt, a fenti videó délutáni matiné ehhez a balesethez képest.


Persze a pénz sem menti meg a bunkókat a bukástól, ahogy egy régi szakadt géppel, úgy egy vattaúj Ford Raptorral is sikerülhet bekerülni a Youtube legnagyobb barmainak illusztris klubjába.