Brutális beruházásba fogott az amerikai Univesal Studios, 2015-re át szeretnék adni az orlandoi élménypark új részlegét, ami a Halálos iramban (Fast and Furious) filmek világának kellős közepébe csöppenti a látogatót. A vadonatúj akciópark költsége 1,6 milliárd dollá (351 milliárd forint), a neve pedig “Fast & Furious Supercharged” lesz. 
Együtt akciózhatunk Paul Walkerrel 1
A 4,6 hektáros szórakoztató központban egy üldözési jelent fog megelevenedni, középpontban a vendégekkel, akik valamiféle szállítójárművön foglalnak majd helyet.  A tervek szerint az adrenalinpumpáló élményt egy 122 méteres, 360-fokos óriási kivetítő fogja szolgáltatni, amelyen valósághű 3D jelenekkel kápráztatják el a látogatókat. 
Együtt akciózhatunk Paul Walkerrel 2
A park hivatalos megnyitója a Halálos iramban hetedik részének amerikai premierével egy időben lesz. A film forgatást ugyan már egyszer leállították a főszereplő, Paul Walker tragikus halála miatt, de áprilisban újrakezdték Atlantában, és a premiert 2015. április 1-re tűzték ki. A 40 évesen elhunyt színészt komputeranimációval (CGI) hozzák vissza a filmvászonra, így azon jeleneteit melyeket nem tudtak rögzíteni, dublőrök segítségével veszik fel, arcát pedig teljes egészében számítógép segítségével alkotják újra.
F1 – Jövőre újra lehet női pilóta a Forma-1-ben? KATTINTS A KÉPRE!

Jövőre újra lehet női pilóta a Forma-1-ben?