Gyorsan menni sokan szeretnek, de még többen vannak azok, akik inkább a biztonságos megállást részesítik előnyben. Ha Te a második halmazba tartozol, akkor semmiképp ne szerelj sugárhajtóművet a tetőre! 
Egészen elképesztő a látvány, ahogy a Ford F350 kisteherautó tetején feszít a sugárhajtómű, ami a tulaj leírása szerint egy Buzzbomb V-1 bombázóé volt. Az autó állítólag bonneville-i (USA) sebességrekorder, csajmágnes és tökéletes szórakozást nyújt a családnak. Legalábbis ez áll a hirdetésben, amiben eladásra kínálják a Fordot. 
Ez arra született, hogy elvegye az életed 3
Csak a képeket elnézve több sebből vérzik a történet: a gumik mind le vannak eresztve, a hajtómű egyszerűen csak fel van dobva a tetőre, az első szélvédő be van törve, sehol nem találtunk hivatalos forrást arról, hogy valaha is jár volna az amerikai sósivatagban a járgány – legalábbis versenyzőként biztosan nem – és ár sincs feltüntetve a hirdetésben. 
Ez arra született, hogy elvegye az életed 4
Ha azonban Ti tudtok valamit erről a szerkezetről, ne tartások magatokban, írjatok nekünk hozzászólást! De előtte nézzétek meg azt, milyen egy igazi sugárhajtóműves erőgép. 
Ezt is látnod kell! Kattints a képre! 

Ez arra született, hogy elvegye az életed 5