Az ötvenes éveit taposó, olasz Filandri Moreno 2010-ben úgy döntött, ha nincs pénze Ferrarira, épít magának egyet. Első sportautója Uragano néven látta meg a napvilágot, aminek hangzása alapján egy mediterrán ételre vagy fűszerre asszociálhatnánk, de erről szó nincs. 
Egyedi sportautó a sufniból 1

Először fából faragott modellen csiszolgatta az ötletet, majd négy évi kemény munka után már szülőfaluja, Fontanelice útjait járta az Uraganóval. A kézzel készített autó ereje nem piskóta: a V8-as Audi blokk kapott egy teherautóról származó turbófeltöltőt, aminek köszönhetően 605 lóerő várja a gázpedál rezdülését. 
Ez volt a múlt, és miután az autóval körbeutazta Olaszországot, belekezdett egy új autó építésébe, az Ever S-be. Ugyan még csak félkész állapotban van a vas, de az már most látszik, hogyan fog kinézni. Az alumínium karosszéria egy Mercedes-Benz SL 500-at (R129) takar, amiről szépen le lett csapva az ablakkeret.
Egyedi sportautó a sufniból 2
Az erőforrással ennél a modellnél sem óvatoskodott, a 306 lóerős, 24 szelepes nyolchengeres szépen fogja repíteni az Ever S-t, ha egyszer elkészül. Amennyiben pedig vevőt is szeretne találni az autóra, jó lesz, ha picit még alakít a speedster kinézeten, mert ez egyelőre nem túl piacképes, bár kit tudja…
Egyedi sportautó a sufniból 3

Egyedi sportautó a sufniból 4