Pán nappal ezelőtt igazán impozáns autótalálkozót hívott össze a brit Supercar Driver autósklub, amit titokban szervezetek meg, hogy elkerüljék a bámészkodó tömeget. A klubtagok ugyebár egytől egyig szupersportautó-tulajdonosok voltak, és olyan sokan összegyűltek a fotózás helyszínének választott kifutópályán, hogy kisebb dugó alakult ki, amikor megindult a 150 autó.   

A felvonultatott autócsodák között volt Ferrari Enzo, Jaguar XJ220, Mercedes-Benz SLR McLaren, Audi R8, M-es BMW-k hada, Nissan GTR, Ferrari F40 LM, Ford GT 720 Mirage, egy Rauh Welt Porsche és a legendás Lamborghini Countach.
A legtöbben ebbe a klubba akarnak tartozni 1
Tiszteletét tette a legfrissebb McLaren is, a P1, amiről készítettek egy pár perces szösszenetet, amin a tulaj demonstrálja, mit is tud a járgány.

A McLaren még 2013 elején tette közzé a P1 hivatalos adatait: ezek szerint a márka díjnyertes, 3,8 literes V8-as benzinmotorja és egy villanymotor együttesen 916 lóerőt és 900 Nm forgatónyomatékot bocsát vezetője rendelkezésére. Az autó kevesebb mint 3 másodperc alatt gyorsul százra, végsebességét 350 km/órában korlátozzák. 
Az autó mindössze 375 példányban készül, darabonként 866 000 angol fontos (kb. 300 millió Ft) áron. Az európai kontingens állítólag már majdnem teljesen elfogyott, úgyhogy ne sokáig habozzon, aki szeretne egyet a teljes egészében szénszálas kompozitokból felépülő, 1,4 tonnás autóból!