Végérvényesen is itt a tavasz, amit mi sem jelez jobban, mint a gumiszervizeknél hosszú sorokban kígyózó autók, amik úgy dobják le a téli gumikat, mint szarvas az agancsot. A motorosok már hetek óta élvezik a remek időt, és a hétvégén (március 28-30.) rajtol a Magyar Országos Rallye Bajnokság is Miskolcon. 
Ne felejtsük el, hogy nemsokára itt a húsvét, aztán a május elseje, amikor esélyünk van kilépni a hétköznapi mókuskerékből. Családdal, barátokkal felpakolva nekivághatunk kirándulni, pecázni vagy bográcsozni, mi pedig találtunk egy remek eszközt, amivel mindez még élvezetesebb lehet, és nem utolsó sorban praktikus is.  
A németországi Kielben működő Sealander cég terméke első ránézésre egy sima lakókocsira hasonlít, de sokkal több annál.
Az elektromos motorral meghajtott Sealander a szárazföldről egyből képes a vízbe hajtani. Két lehajtható, padszerű ágy található benne, ám ezeket az ülő- és fekvőhelyeket akár ki is lehet venni, ha tágasabb belső térre lenne szükség. A padok előtt lévő multifunkciós eszköz főzőhely, mosogató, hűtőszekrény és rádió együttesét rejti. A vízhatlan vászontető patentokkal rögzíthető, a gyártó szerint könnyedén leszedhető. 

Terveztél valamilyen kirándulást a húsvéti hétvégén?

  • Igen, minden évben megyünk valahová 26%
  • Nem igazán, inkább otthon pihenünk 19%
  • Mi az, hogy kirándulás? Locsolkodni ki fog?19%
  • Talán, de ezzel a szerkezettel nem gondolkoznék sokat! 15%
  • Igen, már alig várom, hogy bedobjam a pecabotokat11%
  • Főzés a haverokkal/családdal11%

Terveztél valamilyen kirándulást a húsvéti hétvégén?