Mi lehet annál felemelőbb érzés mint hogy az udvarunkon állnak a világ legkívánatosabb sportautói? Máris elárulom: az, amikor a méregdrága autóink között, a frissen nyírt pázsiton oroszlánok heverésznek, és mindezt rendszeresen megosztjuk a világgal, hadd irigykedjenek az emberek. Vagy mégsem? Lehet, hogy ez csak buta hivalkodás a vagyonnal? Mondván az sem számít ha összekarcolódnak az autócsodák?
Pénzpusztítás a legmagasabb szinten 3
A Perzsa-öböl partján élő aranyifjú, Humaid Abdalla Albuqaish a veszéllyel mit sem törődve oroszlánokat tart házi kedvenc gyanánt. Az igaz, hogy sokkal hatásosabb házőrzők, mint a kutyák, de van egy olyan érzésem, hogy nem ilyen szándékkal vásárolta őket. 
Pénzpusztítás a legmagasabb szinten 4
Pénzpusztítás a legmagasabb szinten 5
Titkot még véletlenül sem csinál a dologból, mert ahogy látjátok, nagy kedvvel rakja fel a képeket az internetre, nem igazán tart a hatóságok megkeresésétől – pedig az Egyesült Arab Emírségekben sem legális nagymacskát tartani, főként a környezetükre jelentett veszély miatt, de egyéb okai is vannak a korlátozásnak. Erre szokták mondani, hogy pénzért bármi eladó. 
Pénzpusztítás a legmagasabb szinten 6
Pénzpusztítás a legmagasabb szinten 7
Az oroszlánok szó szerint játékszerként használják az olyan luxusautókat, mint a Lamborghini Gallardo Spyder Performante, a Rolls-Royce Phantom, két-három Ferrari 458 Italia, Bentley Continental GT, Mercedes-Benz SLS AMG, Porsche Panamera és még sorolhatnánk.