Nem vagyok benne teljesen biztos, hogy minden anyukának a legfőbb vágya füstölő gumikkal elindulni a szupermarket parkolójából, de ezzel a durván 1000 lóerős, két turbón keresztül lélegeztetett családi autóval egészen más aspektusba kerülne a nagybevásárlás, vagy a hétvégi kirándulás a nagyihoz. 
Az amerikai Bisimoto tuningcég által felpiszkált Honda Odyssey-ben bizony nem árt rendesen rögzíteni mindent – nem csak a gyerekeket -, mert ilyen teljesítmény mellett könnyedén szétgurulnak a narancsok a csomagtartóban. 
A motorház alatt a Honda J35-ös kódjelű, átalakított V6-os motorja szolgáltatja az alapot, két darab BTX7265 turbófeltöltővel megfűszerezve. Ez a párosítás elegendő ahhoz, hogy pillanatok alatt leégessük a Toyo abroncsokat az első kerekekről. 
Az Odyssey a Honda Észak-Amerikába szánt modellje, egy három üléssoros buszlimuzin, amelyet a második generációtól kezdve (1998-tól) 3,5 literes, V6-os SOHC V-TEC, 248 lóerős motorral, öt- vagy hatfokozatú automata sebességváltóval, hét- vagy nyolcszemélyes kivitelben gyártanak.