Nem hiszem, hogy létezett olyan gyerek a világon, aki ne képzelte volna el magát a Batman filmek denevérruhás hőseként. Farsang alkalmával anyukák ezrei varrták szorgosan a jelmezeket, és festették rá a sárga alapon fekete denevért, hogy az ő gyermekük legyen a legmenőbb az oviban. 
Mondhatnám, hogy az álmodozásnak vége, mert itt a forgalomban is legálisan használható, modern Batmobil, de sajnos tényleg Bruce Wayne vagyonával kellene rendelkeznünk, hogy engedhessünk a bennünk lakozó gyermeknek, és megvegyük az öt darab, 1 millió dollár (225 millió forint) értékű monstrum egyikét.
A maszkos hős autóját V8-as, 5,7 literes Chevy LS1 motor hajtja (a kilencvenes évek végén gyártott Chevrolet Corvette-ben is ilyen motor duruzsol), hátsókerék-hajtású, és 44 colos gumiabroncsok feszülnek hátul. Az utastérben 2 ülés található, és komplett kamerarendszer biztosítja, hogy minden irányban tökéletesen lásson a sofőr, de van még iPod-csatlakozás, és GPS is. 
Azért nem lenne utolsó dolog ezzel a vassal beparkolni az ovi elé, a srácok azt mondhatnák, hogy apukájuk az igazi Batman!