Hála az égnek, hogy rátaláltam erre a fiatal, Amerikában élő művészre, Jona Cerwinske-re, mert már kezdtem besokallni a rózsaszín, és egyéb cuki színekkel elrondított sportautóktól.  
A rendkívül tehetséges Cerwinske egészen egyedi stílussal dolgozik, és van, hogy festővászonnak méregdrága sportautókat választ, most például egy Lamborghini Avnetador Roadstert. 
A teljes mértékben kézzel festett alkotást nem csak nézni lehet, akinek van elég kredit a kártyáján, az bizony megvásárolhatja az egyedi bikát, egészen pontosan 789 999 dollárért (180 millió forint), az egyesült államokbeli Miamiban. 
A világoskék alapszínben pompázó Aventador nem új, de számlálója csupán 225 futott kilométert mutat, így leendő tulajdonosának nem kell félni, hogy egy széthajtott vasat vásárol. 
Az alapmodell ára közel 100 millió forint, technikai adatai pedig elképesztőek. A Lamborghini Aventador LP 700-4 Roadster teljes nevét talán tovább tart kiolvasni annál a 3,0 másodpercnél, amíg a nyitott sportautó felér 100 km/órára. Végsebessége is párját ritkítja, 350 kilométer/óra. A motorház alatt 6,5 literes szívó V12-es terpeszt, 700 lóerővel.
Jona Cerwinske már dogozott Lamborghinivel korábban is, méghozzá a Gallardóval. 
Nem csak autókkal tud ám dolgozni, sőt!