Hála az égnek, hogy rátaláltam erre a fiatal, Amerikában élő művészre, Jona Cerwinske-re, mert már kezdtem besokallni a rózsaszín, és egyéb cuki színekkel elrondított sportautóktól.  
A rendkívül tehetséges Cerwinske egészen egyedi stílussal dolgozik, és van, hogy festővászonnak méregdrága sportautókat választ, most például egy Lamborghini Avnetador Roadstert. 
A teljes mértékben kézzel festett alkotást nem csak nézni lehet, akinek van elég kredit a kártyáján, az bizony megvásárolhatja az egyedi bikát, egészen pontosan 789 999 dollárért (180 millió forint), az egyesült államokbeli Miamiban. 
Piszkosul gyönyörű, kézzel festett Lamborghini 3
Piszkosul gyönyörű, kézzel festett Lamborghini 4
A világoskék alapszínben pompázó Aventador nem új, de számlálója csupán 225 futott kilométert mutat, így leendő tulajdonosának nem kell félni, hogy egy széthajtott vasat vásárol. 
Piszkosul gyönyörű, kézzel festett Lamborghini 5
Piszkosul gyönyörű, kézzel festett Lamborghini 6
Az alapmodell ára közel 100 millió forint, technikai adatai pedig elképesztőek. A Lamborghini Aventador LP 700-4 Roadster teljes nevét talán tovább tart kiolvasni annál a 3,0 másodpercnél, amíg a nyitott sportautó felér 100 km/órára. Végsebessége is párját ritkítja, 350 kilométer/óra. A motorház alatt 6,5 literes szívó V12-es terpeszt, 700 lóerővel.
Jona Cerwinske már dogozott Lamborghinivel korábban is, méghozzá a Gallardóval. 
Piszkosul gyönyörű, kézzel festett Lamborghini 7
Piszkosul gyönyörű, kézzel festett Lamborghini 8
Nem csak autókkal tud ám dolgozni, sőt!
Piszkosul gyönyörű, kézzel festett Lamborghini 9
Piszkosul gyönyörű, kézzel festett Lamborghini 10
Piszkosul gyönyörű, kézzel festett Lamborghini 11
Piszkosul gyönyörű, kézzel festett Lamborghini 12
Piszkosul gyönyörű, kézzel festett Lamborghini 13