Úgy látszik, az amerikai férfi nagyon szereti a Lamborghinijét, hiszen “csónakját” is egy az egyben az olasz márka 50. évfordulójára készült limitált modell, az Aventador LP 720-4 50° Anniversario mintájára álmodta meg. Nehogy már a sportkocsi magányos legyen az udvaron. 
Vízen közeledő Lamborghini 3
De nem csak megálmodta, hanem el is készült a több mint 16 méter hosszú “Aventaboat”, ami a nemzetközi hajókiállításon debütál, Miamiban (USA). Míg a földön közlekedő változatot 720 lóerős blokk küldi a “pokolba”, a motorcsónak 2 darab, egyenként 1350 lóerős Mercury motorral hasítja a hullámokat. Emellett még két 1650 lóerős egység is van a csónakban, ami akkor jöhet jól, ha valamilyen versenyen szeretnénk részt venni.  
Vízen közeledő Lamborghini 4
Vízen közeledő Lamborghini 5
Vízen közeledő Lamborghini 6
Mindössze száz darab készült a dallamos hangzású Lamborghini Aventador LP 720-4 50° Anniversario modellből 2013-ban. Amint a név is mutatja, az alapmodell 700 lóerejével szemben, a jubileumi példány 720 lovat tud felmutatni, ám nem ez az egyetlen különleges tulajdonsága. Az évfordulós modell 2,9 mp alatt gyorsul 100 km/órára, végsebessége 350 km/óra. 
Vízen közeledő Lamborghini 7
Ez nem csupán a nagyobb teljesítménynek köszönhető: teljesen átdolgozták az autó orrát és farát, megnövelték a légbeömlőket, örvénylésgátló csappantyúkat helyeztek el; az autó aerodinamikai hatásfoka 50 százalékkal javult, azaz anélkül nőtt a leszorítóerő és javult a menetstabilitás, hogy lerontották volna a modell közegellenállási együtthatóját. 
Vízen közeledő Lamborghini 8

Vízen közeledő Lamborghini 9
Akárcsak a 2013-ban gyártott összes Lamborghinit, az Anniversario modellt is az ötvenéves jubileumra emlékező plakett díszíti; a szénszálas alapra kézzel festik fel az 50-es logót.