Jól nyissátok ki a szemetek, mert ami most következik, az nem lesz egyszerű. Ez az állítólagos tűzoltóautó leginkább Dr. Moreau teremtményeire hasonlít, első ránézésre felfedezhetjük benne a Tyrrell P34-es hatkerekű versenyautót, a Chrysler (vagy Plymouth) Prowlerre is hajaz egy kicsit, az orra valószínűleg valamilyen kamionból lett átültetve, és mezőgazdasági kisgépektől is örökölt néhány vonást.
A szörnyeteg 3 év alatt készült el a floridai Melrose-ban (USA), és ahelyett, hogy készítői élveznék munkájuk gyümölcsét, az 1998-as Chevrolet S-10 alapjaira épített tűzoltót – ami minden bizonnyal a pokol lángjait hivatott megfékezni -, 20 000 dollártért (4,5 millió forint) kínálják eladásra. 
Valódi tűzoltásra sajnos alkalmatlan, de felvonulásokon, kiállításokon nagyon is jól mutathat. 
Kutakodás közben rátaláltam egy régebbi hirdetésre, amiben csak az 1941-es Seagrave V12-es tűzoltóautó-blokkot árulják, 7000 dolláros (1,5 millió forint) árcédulával, aminek a teljesítménye közel 200 lóerő. 
Azt, hogy maga a komplett autó miért nem kelt még el, valahol megértem, azt viszont nem, hogy a V12-es erőforrás még mindig megvan. Amerikában az autóépítők az ilyenekre ugrani szoktak. 

1941 Seagrave 750 GPM - Ilyen, és ehhez hasonló tűzoltókba szerelték azt a V12 motort, ami a hatkerekű szörnyetegben is van.