Vajon mi lehet ez? Talán az Star Wars 7 egyik járműve, vagy a legújabb szőlészeti permetező prototípusa? Mi is csak találgattunk, míg meg nem néztük a videót, és őszintén mondom, a porból kellett felszedni az állunkat, mire a végére értünk. 
Félsz az apokalipszistől? Ezzel az off-road terepjáróval a túlélési esélyeid megsokszorozódnak, olyan helyekre felmászhatsz vele, ahová tuti nem jutnak el a zombik vagy az emberevő martalócok. Atomtámadás ellen viszont nem véd.
Chainlink Extreme 4×4 névre keresztelték el a sziklamászót, amit az amerikai Cameron Carlson épített. A megszállott ezermester főként azokból az alkatrészekből dolgozott, amit otthon talált, így került a motortérbe a ’93-as Ford Mustang Cobra ötliteres, injektoros V8-asa, a szintén Ford gyártmányú, C4-es háromsebességes automata váltó, és egy Ford Broncóból kiszerelt terepváltó.
Hegymászó szörnyeteg négy keréken 3
Kerekei a hosszú lengőkaroknak köszönhetően több mint 2 méter hosszú utat képesek bejárni, függőlegesen fel- és lefelé mozogva, ráadásul hidraulikus vezérlés gondoskodik arról, hogy a vezetőfülke mindig vízszintes helyzetben maradjon.
Hegymászó szörnyeteg négy keréken 4
Ennyire hosszú felfüggesztés mellett a kardánhajtást el lehet felejteni, így mind a négy kereket külön lánc hajtja. A vezetőülés alá beépített sűrített levegős differenciálzár a lengőkarokba szerelt hajtás felső tengelyéhez csatlakozik, ami állítólag 0,1 másodperc alatt zár vagy nyit.
Hegymászó szörnyeteg négy keréken 5
Miután Carlson elkészült a 2,6 tonnás monstrummal, úgy gondolta, hogy Észak-Kalifornia sziklás vidékére viszi a vasat, ott készítették el a videót.